Huolto / takuu

Tuotteemme ovat korkeimpia eurooppalaisia standardeja. Joskus syntyy kuitenkin ongelma. Ota sitten yhteyttä palveluosastoomme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen service@diamondstockholm.se tai alla olevan lomakkeen avulla ja löydämme ratkaisun heti.

Nopea palvelu ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa

Onko sinulla ongelmia laitteistosi kanssa? Ota yhteyttä ja lähetämme yhden asiantuntevista huoltoteknikkoistamme.

Mahdollisuus lainata koneita

Suurten korjausten yhteydessä sinun on lainattava tuote, yritämme aina auttaa lainaamalla tuote, jolla on vastaavat toiminnot.

Suuret varaosat varastossa

Diamond Europen varaosavarasto on 5 miljoonaa kruunua, joten takuuajan jälkeen on aina varaosia timanttituotteillesi.

TAKUU

Tuotteen osille (varaosille) annetaan yhden vuoden takuu laskun päiväyksestä. Pistoke (sovittimeen tai muuhun virtalähteeseen kytketyt koneet), kaasukäyttöiset laitteet (kone), jääkaapit ja pakastimet, kolmivaihekytkennät ja kaikki muut koneet on asennettava pätevän ammattilaisen toimesta. Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen mitätöi takuun. Asennuksen ja / tai muiden toimenpiteiden suorittaman pätevän ammattilaisen lasku on tallennettava takuuaikana ja esitettävä pyynnöstä.

Käyttöehdot

Yritämme aina löytää mahdollisimman varhaiset päivämäärät. Jos haluat varata tietyn päivämäärän ja ajan, kerro meille, mitkä ajat toimivat sinulle.

hinta

Kaikki hintatiedot, jotka on toimitettu ennen tuotteen tarkastamista / korjaamista, ovat alustavia.

Kun asiakkaan hyväksyntää, hyväksyttyä kustannusehdotusta tai enimmäishintaa ei voida peruuttaa myöhemmin, kustannusehdotus on sitova molempiin suuntiin.