Ehdoista

tutkimuksessa Duty

Tutkimusvelvollisuus on täytettävä tavaroiden vastaanottamisen yhteydessä.
Virheitä, jotka olisi kohtuudella löydettävä toimituksen yhteydessä, mutta joita ei vaadita tavaroiden vastaanottamisen yhteydessä, ei voida vaatia jälkikäteen, eikä niitä korvata tai korjata.

Valitukset on tehtävä välittömästi huolitsijalle, ja ostajan on varmistettava, että valitus merkitään rahtikirjaan. Jos ostaja allekirjoittaa lähetys- / rahtikirjan ja hyväksyy siten, että tavarat on vastaanotettu vahingoittumattomina, tulevia valituksia ei hyväksytä.

takuu

Tuotteen osille (varaosille) annetaan yhden vuoden takuu laskun päiväyksestä. Pistoke (sovittimeen tai muuhun virtalähteeseen kytketyt koneet), kaasukäyttöiset laitteet (kone), jääkaapit ja pakastimet, kolmivaihekytkennät ja kaikki muut koneet on asennettava pätevän ammattilaisen toimesta.

Näiden sääntöjen noudattamatta jättäminen mitätöi takuun. Asennuksen ja / tai muiden toimenpiteiden suorittaman pätevän ammattilaisen lasku on tallennettava takuuaikana ja esitettävä pyynnöstä.

Varaukset

Pidätämme oikeuden virheisiin ja virheisiin, jotka koskevat tämän sivuston (mukaan lukien linkitetyt sivut) hintoja ja tuotteita. Pidätämme itsemme myös loppumyynnistä ja esiteltyjen tuotteiden mahdollisista puutteista tai toimitusvaikeuksista, samoin kuin hintamuutoksista ja tuotevalikoiman / tuotemuutoksista, jotka eivät ole meidän valvontamme ulkopuolella.

Omistuksenpidätyksellä

Myyjä pidättää oikeuden ottaa takaisin myyty kiinteistö, kunnes Ostaja on täyttänyt kaikki solmitun sopimuksen mukaiset maksuvelvoitteet. Ostaja ei saa täyttää kaikkia solmitun sopimuksen mukaisia maksuvelvoitteita, myydä, panttaa, vuokrata tai muuten rajoittaa myyjän omistusta.

maksu

Tarjoamme useita maksutapoja.

  • ennakkomaksu
  • Maksu toimituksen yhteydessä (hyväksytyn luoton tarkistuksen jälkeen)
  • Leasing (hyväksytyn luottotarkistuksen jälkeen)

riidat

Kaikille vastalauseille on osoitettu käänteinen todistustaakka Horeca-ryhmän eduksi.
Horeca-ryhmällä on oikeus olettaa riita. Göteborgin käräjäoikeus käsittelee kaikki riidat.